Héman Horecaverhuur
De uitdaging

Héman Horecaverhuur

Héman is in Amsterdam en omstreken hét bedrijf voor alle benodigdheden betreft horécaverhuur. Met hun grote assortiment werken ze iedere dag hard om alle verhuurmaterialen klaar te zetten voor een evenement. Voor héman zijn we aan de slag gegaan met het efficiënter indelen van hun Google Ads en zijn we het aantal bezoekers nog meer aan het uitbreiden via Zoekmachine optimalisatie. Dit alles met als doel om meer omzet te halen.

Diensten die onderdeel waren van de oplossing:
01
De oplossingen

Google Ads
Direct bovenaan, direct bezoekers

Bij aanvang van de opdracht was Héman reeds bezig met het adverteren via Google. Wij hebben de bestaande campagne overgenomen en op basis van de data die beschikbaar was een zeer efficiënt ingerichte campagne opgezet met Sales Performance Max.

02
De oplossingen

Breed inzetten
Op meerdere platformen

Door op verschillende platformen advertenties van Héman te laten zien hebben we inzichtelijk gekregen vanuit welke platformen de meeste aankopen komen. Op basis van deze data wordt het budget verdeeld en ingezet op de meest doeltreffende campagnes.

0%
meer organische bezoekers
0%
meer organische conversies
0
Zoekwoorden in de top 10

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

<p>Nieuwe branding, website en meer</p>
close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op