Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Werking

Een tweede of volgende poging

Bezoekers die één keer een advertentie zien gaan slechts zelden meteen over tot aankoop. Het is zonde om de advertenties die je toonde aan de andere 98% verloren te laten gaan. Door die doelgroep nogmaals te benaderen profiteer je alsnog van de eerdere moeite die je daarin hebt gestopt.

We adverteren een tweede, een derde en een volgende keer om jouw bezoekers te herinneren aan hun interesse. Dus bekeken ze jouw producten, diensten of andere pagina’s op de website of in de webshop? Door ze opnieuw te benaderen vergroot je de kans op extra omzet en verdienen de advertenties zich dubbel en dwars terug.

02
Interesse

Op basis van vertoond gedrag

Voor remarketing gaan we uit van eerder vertoond gedrag door jouw bezoekers. Dus bekeken ze bepaalde producten, bezochten ze specifieke pagina’s of hadden ze interactie met een video, Facebook-pagina of een andere pagina? We stemmen de nieuwe advertenties af op hun eerdere gedrag. Daarmee spelen we in op de psychologische wens tot consistentie, dus om steeds hetzelfde gedrag te vertonen.

Soms is een subtiele herinnering aan eerdere interesse voldoende om iemand alsnog te overtuigen om de aankoop te doen. Met remarketing geven we het extra zetje dat nodig is, als de eerste advertentie de bezoeker tot aan de drempel heeft gebracht.

03
Servicegericht

Full-service: SEA van A tot Z

We zijn jouw ervaren specialist voor zoekmachineadverteren. Dat geldt voor eerste advertenties in de zoekmachines met Google Ads, voor Display Advertising in een breed netwerk en voor remarketing om de tweede kans met beide handen aan te grijpen.

 

Wil je meer weten over remarketing? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op