Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Branding

Pinterest Shopping Ads

Pinterest trekt veel gebruikers aan die graag winkelen. Dat betekent dat jij daar geweldig op kunt inspelen. Dat wil zeggen, wij helpen je de campagne te ontwikkelen die precies inspeelt van de behoeften van jouw doelgroep.

Merken waarvoor we werken die gebruik maken van Pinterest Shopping Ads genereren tot 3x meer conversies. Wij zetten de productcatalogus voor je om en zorgen voor de Pinterest-tag die er nodig is. Bovendien regelen we de advertenties voor je in, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Uiteraard bieden we mogelijkheden voor retargeting, of zet je juist in op nieuwe klanten. Pinterest is een platform dat veel koopbereide klanten gebruiken, dus daarmee sta je alvast 1 – 0 voor. Wij zorgen ervoor dat jij opvalt tussen de andere pins op het platform.

02
Zoeken

Search Ads op Pinterest

Pinterest verwerkt maandelijks meer dan 2 miljard zoekopdrachten. Met Search Ads speel je daarop in, aan de hand van de voor jou meest waardevolle zoektermen. We helpen je met het selecteren daarvan, om er vervolgens advertenties voor te ontwikkelen.

We selecteren de precieze doelgroep die je daarmee wilt bereiken, bijvoorbeeld op basis van leeftijd, geslacht, locatie en taal. Daarnaast kunnen we segmenteren op basis van interesses. Zo tonen we de advertenties op Pinterest precies aan de potentieel meest interessante gebruikers.

Uiteraard kiezen we zoektermen met een duidelijke koopintentie. Zo weet je zeker dat je die gebruikers converteert tot bezoekers en daarna tot betalende klanten. Zij zijn al ver in het koopproces, dus zijn bijzonder interessant om voor te adverteren.

03
Publiek

Adverteren op social media

We adverteren voor onze opdrachtgevers op Pinterest en via alle andere social media kanalen. Dus zoek je een specialist voor Instagram, Facebook of juist voor LinkedIn? Daarnaast kunnen we je goed helpen met bijvoorbeeld TikTok en Snapchat.

04
Aanpak

Pinterest adverteren: aan de slag

Wij gaan graag voor je aan de slag als jij meer omzet wilt maken met adverteren op social media. Schakel ons in voor Pinterest en de andere platformen. Dan helpen wij je de beste strategie te ontwikkelen en advertenties te tonen die meer omzet genereren.

Wil je meer weten over Pinterest adverteren? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op