Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Goede content

Optimalisatie volgens
twee pijlers

Optimale content scoort hoger in Google en leidt tot meer conversie. Het zijn de twee belangrijker pijlers van optimalisatie die leidt tot meer online omzet:

  • Hoger in Google
    Geoptimaliseerde content bevat de juiste zoektermen, precies op de juiste plek en in de gevraagde hoeveelheid. Bovendien houden we rekening met de semantische samenhang tussen termen, om Google en andere zoekmachines aan te geven dat je zoveel mogelijk waarde creëert voor bezoekers.
  • Meer conversie
    Als bezoekers eenmaal op jouw website zijn wil je ze converteren tot klanten. We optimaliseren content om aan te sturen tot een aanvraag of een aankoop. Zo zorgen we ervoor dat meer bezoekers (vanuit de zoekmachine) ook daadwerkelijk leiden tot extra omzet voor jouw bedrijf.
02
Met een plan aan het werk

Optimalisatie
op basis van een plan

Voordat we content optimaliseren bepalen we in overleg het doel. Dus gaat het om betere vindbaarheid in Google, gaat het om meer conversie of om een combinatie van beide? We bepalen wat ervoor nodig is om dat voor elkaar te krijgen.

Sterke content vraagt om een duidelijk plan. We analyseren de huidige content, brengen in kaart welke aanvullende kansen er liggen en bepalen voor de pagina’s welke zoektermen op welke plek moeten terugkomen. Vervolgens optimaliseren en schrijven we de benodigde content, gebaseerd op een grondige zoekwoordanalyse.

We monitoren de resultaten van zowel de geoptimaliseerde bestaande content als de nieuwe content op de website. Zo houden we in de gaten of we de gestelde doelen halen of dat het nodig is om bij te sturen. Op die manier meten we bovendien de conversies, dus de online omzet die je haalt uit de content optimalisatie. Zo begeleiden we je van A tot Z, vanaf het eerste zoekwoordenonderzoek tot en met de optimalisatie van de teksten en de uiteindelijke omzet die dat moet opleveren.

03
Volledig ontzorgt

Full-service:
SEO van A tot Z

Zoek je een full-service online specialist die je kan helpen met jouw zoekmachine optimalisatie? We analyseren de website of webshop, om de huidige situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan adviseren we je over de technische SEO, de content optimalisatie die we zouden uitvoeren en de kansen op het gebied van linkbuilding. Als jij zoekt naar het complete plaatje voor een betere organische vindbaarheid gaan we daar graag voor je mee aan de slag.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op