Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Publiek

Bereik 6,6 miljoen gebruikers

Wist je dat Instagram in Nederland alleen al ruim 6,6 miljoen gebruikers heeft? De helft daarvan is dagelijks actief en meer dan 80% is tussen de 18 en 44 jaar oud. Het is daarmee misschien wel het meest interessante social media-platform dat er beschikbaar is. Zowel jongere als oudere gebruikers gebruiken het graag. Dat betekent dat je jouw doelgroep daar uitstekend kunt bereiken.

Toch kijken veel bedrijven eerst naar andere social media-kanalen, vaak omdat ze die beter kennen. Dat is jammer, omdat Instagram juist zoveel kansen biedt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om direct in de app te adverteren of dat te doen via Facebook-adverteren. Wij helpen je er graag bij, precies afgestemd op de doelgroep die je wilt bereiken.

02
Het plan

Schiet in de roos bij jouw doelgroep

Het is belangrijk dat je precies adverteert voor de specifieke doelgroep die je wilt bereiken. Daarvoor biedt Instagram adverteren allerlei filter- en segmentatiemogelijkheden.

We kunnen bijvoorbeeld segmenteren op basis van het land, het geslacht en de leeftijd. Bovendien kunnen we selecteren op basis van interesses, functies, leeftijd, locatie, gedrag, de werkgever, de branche en het opleidingsniveau. Voor andere opdrachtgevers houden we rekening met werkervaring, iemands verjaardag, ouders met kinderen of zelfs de relatiestatus. Zo schiet je in de roos bij jouw specifieke doelgroep. De advertenties bereiken precies wie je voor ogen hebt, en wie de beste kans biedt op meer omzet.

03
Aanpak

Maak het makkelijk: lookalike audience

Zoek je bij jouw bestaande klanten zoveel mogelijk anderen die misschien ook interesse hebben? We gebruiken de functie Lookalike audience. Zo vinden we vergelijkbare gebruikers, die jij makkelijk als nieuwe klanten voor je kunt winnen. Zij vertonen vergelijkbaar online gedrag, dus de kans is groot dat ze je meer omzet zullen opleveren. Het is de makkelijkste manier om meer mensen te bereiken waarmee je de omzet van jouw website of webshop kunt verhogen.

04
Experts op het gebied

Specialist in alle social media-ads

We zijn gespecialiseerd in adverteren op Instagram en via de andere socialmediakanalen. Dus zoek je een expert voor Single Image Ads, Video Ads, Reels Ads, Caroussel Ads en Story Ads op Instagram? Dat is precies waar we goed in zijn.

Daarnaast kunnen we je helpen met adverteren op Facebook, op LinkedIn, TikTok, Snapchat en op Pinterest. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent op de verschillende sociale media. En beter nog, we ontwerpen advertenties die omzet opleveren. Dat geldt voor Instagram en voor de andere kanalen, om daar de nieuwe klanten voor jouw bedrijf te vinden.

05
De juiste hulp

Instagram adverteren: aan de slag

Wil je aan de slag met Instagram adverteren of wil je meer weten over onze inzet voor sociale media? Dat is waar we sterk in zijn, dus waarmee we je goed kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat je jouw doelgroep bereikt, bijvoorbeeld als die actief is op Instagram.

Wil je meer weten over Instagram adverteren? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op