Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Oplossing

Waarom display advertising?

Je wilt top-of-mind zijn met jouw merk. Door de doelgroep te herinneren aan jouw producten en diensten blijf je relevant in een markt die van alle kanten aan consumenten trekt.

Met display advertising adverteer je gericht voor specifieke producten, bouw je aan jouw naamsbekendheid of ondersteun je een bredere campagne waarmee je de doelgroep probeert te activeren. Samen bepalen we de doelstellingen van jouw campagne, om daar de middelen specifiek op af te stemmen.

Wij beheren jouw mediacampagne, op basis van het mediaplan dat we in overleg opstellen. We selecteren de doelgroep(en), passen de gewenste targeting toe en monitoren te resultaten. Op basis daarvan sturen we bij als dat nodig is en rapporteren we je periodiek de resultaten.

02
Op maat

Afgestemd op jouw KPI’s

Display advertising biedt allerlei mogelijkheden met zowel directe als indirecte resultaten. Dus wil je zichtbaar blijven binnen de doelgroep? Gaat het je om een specifieke campagne of wil je een nieuw product onder de aandacht brengen? We vertellen je graag meer over de campagnes die we draaiden voor klanten en welke resultaten we daarmee bereikten.

In overleg brengen we de customer journey van jouw klanten in kaart, bespreken we de KPI’s en stemmen we de campagne daarop af. Het resultaat is een display-campagne die precies de doelgroep bereikt die jij in het vizier hebt, met de boodschap die je wilt overbrengen.

03
Experts op gebied

Full-service: SEA van A tot Z

We zijn jouw ervaren specialist voor zoekmachineadverteren. Dat geldt voor Display advertising in de breedste zin van het woord, net als voor Google Ads in de zoekresultaten en voor Remarketing om ook de andere 98% die niet meteen converteert te overtuigen.

Wil je meer weten over display advertising? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op