Héman Horecaverhuur
Broekmans & van Poppel

Nieuwe branding, website en marketing

In 1914 werd Broekmans & Van Poppel B.V. opgericht door Dhr. Van Poppel. Momenteel hebben zij twee winkels, een vestiging in Badhoevedorp en in Utrecht, beide met bladmuziek en boeken over muziek, zowel nieuw als tweedehands. Het bedrijf heeft tevens een groot aantal uitgaves verzorgd, voornamelijk op het educatieve vlak. Zo zijn de Nederlandse vertalingen van de bekende Alfred piano methode en de uitgebreide Fluit-serie met belangrijke en bijzondere werken voor fluit bekend bij het grote publiek.

01
De oplossingen

Zoekmachine adverteren

We hebben nauwkeurig onderzoek gedaan naar de doelgroep van Broekmans en hun behoeften, en op basis daarvan pakkende en relevante advertenties gecreëerd die perfect aansluiten op hun interesses. We monitoren onze campagnes voortdurend en optimaliseren ze waar nodig, waardoor we de beste prestaties blijven behalen.

02
The solutions

A different strategy
a different game

We zijn trots op de ongekende successen die we in slechts 1 jaar tijd hebben behaald met onze SEA (Search Engine Advertising) en Social Ads-strategieën voor Broekmans. De resultaten spreken voor zich:

  • 585% meer websitebezoekers: We hebben de websitebezoekers van Broekmans met maar liefst 585% weten te verhogen, wat een enorme toestroom van potentiële klanten betekent.
  • 482% meer conversies: Het aantal conversies op de website van Broekmans is met 482% gestegen, wat resulteert in een significante toename van leads en sales.
  • 2624 posities winst in Google: Broekmans is in Google 2624 posities gestegen voor hun belangrijkste zoekwoorden, waardoor ze nu veel beter vindbaar zijn en meer relevant verkeer naar hun website trekken.

Deze spectaculaire resultaten zijn te danken aan onze doelgerichte en effectieve SEA- en Social Ads-campagnes.

We zijn vastberaden om onze online marketingstrategieën voor Broekmans verder te ontwikkelen en optimaliseren, en we zijn ervan overtuigd dat we met SEA en Social Ads nog veel meer kunnen bereiken.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met het behalen van soortgelijke successen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we jouw online zichtbaarheid en conversieratio kunnen verhogen.

0%
meer bezoekers
0%
meer conversies
0
posities winst in Google

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

<p>Spreading some <strong>happiness</strong></p>
close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op