Héman Horecaverhuur
De uitdaging

Het introduceren van een innovatief product.

Met GO Microdose betreden we de fascinerende wereld van balans en welzijn. Dit dynamische bedrijf specialiseert zich in microdoseringen van truffels met een missie om welzijn te bevorderen. Onze uitdaging was om deze visie op een authentieke en overtuigende manier aan de consument te presenteren.

01
De oplossingen

Esthetiek ontmoet integriteit

Voor GO Microdose hebben we een branding gecreëerd die vriendelijkheid combineert met vertrouwen. Een volwassen en subtiele visuele identiteit waarbij het logo staat voor toegankelijkheid en sereniteit. Dit is zorgvuldig vastgelegd in een gedetailleerde brandguide, die onder andere het kleurenpalet, typografie en visuele elementen definieert.

02
De oplossingen

Digitale transformatie voor een positieve ervaring

Vervolgens hebben we een intuïtieve webshop geïmplementeerd die naadloos aansluit bij de ethos van GO Microdose. Prioriteit werd gegeven aan een soepele en meeslepende gebruikerservaring die de bedrijfsmissie effectief communiceert.

03
De oplossing

Een tastbare belofte

We hebben de verpakkingsontwerpen herzien om de producten van GO Microdose op een aantrekkelijke en coherente manier te etaleren. Elk ontwerp benadrukt de professionaliteit van het merk en nodigt de consument uit om een betekenisvolle reis naar welzijn en balans te ondernemen.

04

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op