Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
De juiste balans vinden

Links als
warme aanbevelingen

Linkbuilding laat zich het best vergelijken met warme aanbevelingen zoals je die persoonlijk zou delen. Daar waar je goede vrienden of andere bekenden een vakman aanraadt doen websites dat onderling naar elkaar. Google en andere zoekmachines houden bij welke websites waar naartoe linken. Een link vanaf een website met veel waarde naar die van jou is op die manier een signaal dat je blijkbaar ook een waardevol aanbod te bieden hebt.

Wij analyseren jouw website, het huidige linkprofiel en dat van je directe concurrenten. Vervolgens maken we een plan om waardevolle links te verzamelen, vanaf andere websites naar die van jou. We selecteren websites met een hoge waarde en veel relevantie, specifiek voor de branche waarin je actief bent.

02

Voor de hoogste posities
in Google

Linkbuilding draagt sterk bij aan online autoriteit en is op die manier een belangrijk onderdeel van iedere campagne voor zoekmachine optimalisatie. Als je de hoogste posities in Google wilt bereiken vraagt dat om een sterke technische basis, geoptimaliseerde content en daarna waardevolle links als warme aanbevelingen.

We bouwen structureel aan de online autoriteit van jouw website of webshop. Dat biedt de mogelijkheid om steeds beter vindbaar te worden op zoektermen met meer concurrentie, meer zoekvolume en dus meer potentie om extra omzet op te leveren. Bij voldoende online autoriteit kun je zelfs met de meest uitdagende zoektermen helemaal bovenaan de zoekresultaten komen.

03
In lijn met de rest van de SEO campagne

Full-service: SEO van A tot Z

We zijn jouw specialist in linkbuilding en in alle andere vormen van zoekmachineoptimalisatie. Dus wil je de vindbaarheid verbeteren op specifieke zoektermen of zoek je naar een bureau dat je helpt meer omzet te genereren uit organische resultaten? Dat is precies waar we sterk in zijn. Wij helpen je de zoveel mogelijk topposities te bereiken.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op