Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01

Ondersteuning bij alle advertentievormen

Of je nu social media advertenties wilt inzetten of een andere vorm van online advertising, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het maken van een advertentie die precies aansluit bij jouw doelstellingen. Zo weet je zeker dat je het geld goed besteedt. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

We zijn sterk in nieuwsfeed ads, story ads, carroussel ads, instant experiences en dynamische catalogus ads. Dat betekent dat we je met alle soorten advertentievormen kunnen helpen. Bovendien adviseren onze experts over het type advertentie dat het best geschikt is voor het doel dat je wilt bereiken.

02

Geoptimaliseerd voor meer omzet

Onze social media advertenties zijn geoptimaliseerd voor het genereren van meer websitebezoekers en daarmee ook meer omzet. We gebruiken de juiste strategieën, copywriting technieken en beeldmateriaal zodat jouw social media advertenties niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook echt converteren.

Tijdens de campagnes optimaliseren we die op basis van het bereik, nieuw verkeer naar de website en bijvoorbeeld likes of betrokkenheid. We monitoren hoeveel procent een video afkijkt en houden zowel de aankopen als fysieke winkelbezoeken voor je in de gaten. Zo optimaliseren we de advertenties voor meer omzet, zodat je een zo hoog mogelijk rendement behaalt.

03

Perfect afgestemd: adverteren met precisie

Social media adverteren kan erg effectief zijn, maar je moet wel weten hoe je het doet. Wij helpen je met het opzetten van social media advertenties die perfect afgestemd zijn op jouw doelgroep en die bovendien aansluiten bij de rest van je marketingcommunicatie. Zo maken we er een coherent geheel van waarmee je echt resultaten boekt.

Dat doen we bijvoorbeeld voor Instagram, Facebook, LinkedIn en voor TikTok. Daarnaast zijn we sterk in advertenties voor Snapchat, Pinterest en alle andere social media die jij wilt inzetten voor jouw bedrijf.

We stemmen de advertenties af op interesses, geslacht, functie, leeftijd en bijvoorbeeld locatie, gedrag en de werkgever, branche of het opleidingsniveau. Daarnaast kunnen we rekening houden met werkervaring, iemands verjaardag, ouders met kinderen en bijvoorbeeld de relatiestatus.

04

Social media adverteren: aan de slag

Social media adverteren lijkt misschien makkelijk, maar het vraagt veel kennis en ervaring. Wij helpen je graag met het opzetten en uitvoeren van social media advertising campagnes die effectief zijn en echt converteren.

Wil je meer weten over social media adverteren? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op