Het bureau

Een multidisciplinair team van scheppers, denkers en doeners

Abnormal is ontstaan uit een fusie tussen Eyeonline en Bermuda Studios. De kennis en vaardigheid van beide bureaus komen samen tot één en bundelen de krachten.

Altijd op de hoogte van de laatste trends.

Ons team houdt zichzelf altijd op de hoogte van de laatste trends. Zien wij resultaten veranderen? Dan testen we dit uitvoerig. Horen we van nieuwe technieken? Dan zoeken we daar alles over uit. Kortom: we zijn altijd op de hoogte van wat het beste is voor jouw online doelstellingen.

Een dag mee
bij Abnormal

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

Neem contact op

Geïnterresseerd in één van onze diensten? Of liever eens sparren over een probleem waar je tegenaam loopt? We denken graag met je mee.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op