Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Het bereik

Meer dan 10 miljoen gebruikers

De kans dat jouw doelgroep en jouw nieuwe klanten Facebook gebruiken is bijna 100%. Met meer dan 10 miljoen gebruikers gaat het om een heel groot deel van de Nederlanders. Dit betekent dat we jouw doelgroep via social media kunnen bereiken, om jouw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen.

02
Aanpak

Adverteren op Facebook: drie doelstellingen

Als je gaat adverteren op Facebook, moet je een duidelijk doel hebben. Je kunt Facebook gebruiken om meer verkeer naar je website te leiden, om contacten te maken of om jouw producten of diensten te verkopen. Als je weet wat je wilt bereiken met Facebook-advertenties, kunnen wij de juiste campagne opzetten en beter meten of je advertenties succesvol zijn.

 • Meer merkbekendheid
  Gaat het je om online bereik en om meer verkeer naar jouw website? Wij maken jouw bedrijf, merk of product beter bekend. Verzamel nieuwe bezoekers die je kunt vertellen over wat je aanbiedt.
 • Vergroot de betrokkenheid
  Stimuleer meer app-installaties, verhoog het aantal videoweergaven of genereer leads voor jouw website. We stimuleren de actie die jij graag ziet, ook als het gaat om chatberichten die je ontvangt.
 • Verhoog jouw omzet
  Verkoop meer uit de online catalogus die er beschikbaar is of stuur aan op meer koopbereid winkelverkeer. Wij helpen je de omzet te verhogen door de Facebook-advertenties in te zetten op de juiste doelgroep.
03
Gericht

Adverteren voor de juiste doelgroep

De advertenties op Facebook stemmen we breed of specifiek af op jouw doelgroep. Laat het algoritme z’n werk doen of geef ons precies aan wat er belangrijk is om rekening mee te houden. Zo gebruik je de advertenties voor gebruikers die het best passen bij de gekozen doelstelling.

 • Gedetailleerde targeting
  Wij vullen de demografische gegevens, interesses en het gedrag in waar Facebook rekening mee moet houden bij het selecteren van de doelgroep voor de advertenties.
 • Aangepaste doelgroepen
  Je kunt bestaande doelgroepen targeten, zoals een klantenlijst uit jouw CRM, een database van de eigen website, het app-verkeer dat je krijgt of Facebook-volgers die je hebt.
 • Vergelijkbare doelgroepen
  Benader doelgroepen die lijken op jouw bestaande klanten. Het is de makkelijkste manier om meer klanten te vinden zoals je al die hebt, om jouw omzet te verhogen.

We adverteren effectief op Facebook en bijvoorbeeld op Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat en Pinterest. Zo helpen we je jouw doelgroep te bereiken, op basis van de doelstellingen die voor jou belangrijk zijn.

04
Wij helpen

Facebook adverteren: aan de slag

Wil je aan de slag met Facebook adverteren of eerst meer weten over de kansen die social media bieden? We vertellen je er graag meer over en gaan daarna gericht voor je aan de slag.

Wil je meer weten over Facebook adverteren? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op