Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.
Policy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Oplossing

Opvallen en
bijblijven

Jouw brand strategie moet opvallen en daarna bijblijven. Het is belangrijk om met jouw bedrijf jouw unieke verhaal te vertellen. Dat is niet zomaar een verhaal. Het gaat om het verhaal dat jouw bedrijf uniek maakt en bewijst wat je te bieden hebt.

Goede branding volgt bijna vanzelf uit dat wat je wilt overbrengen. Dat lijkt eenvoudig als het eenmaal duidelijk is, maar vraagt om diepgaande aandacht en het zorgvuldig in kaart brengen van waar jouw bedrijf voor staat.

Wij helpen je met de branding strategie van jouw bedrijf. Dat vormt de basis voor consistente communicatie via de verschillende kanalen. Zo sluiten de website, advertenties, andere digitale uitingen en bijvoorbeeld drukwerk perfect op elkaar aan.

02
Oplossingen

Van interviews
tot creatief voorstel

Om de basis te leggen voor de branding strategie gaan we met jouw bedrijf in gesprek. We spreken jou en de andere medewerkers. We stellen gerichte vragen en laten de ruimte om vrijelijk uit te wijden. Op die manier komen we tot de kern, die we gebruiken om de brand-identiteit te bepalen. Dat vormt het uitgangspunt voor de branding, van binnenuit en in relatie tot concurrentie en jouw favoriete klanten.

De verzamelde informatie gebruiken we om een aansprekend en duidelijk verhaal te vertellen. Dat werken we uit in tekst en geven we visueel vorm. Onze grafisch ontwerpers vertalen dat verhaal naar bijvoorbeeld visitekaartjes, een logo en de website. Met onze brand-styleguide in handen pas je de branding strategie eenvoudig toe op alle uitingen, campagnes en marketingmaterialen.

03
Oplossingen

Complete brand
strategie

Jouw complete brand strategie helpt jouw bedrijf uit te stijgen boven de massa. Dat is niet voorbehouden aan grote bedrijven alleen, juist omdat ook jouw bedrijf een uniek verhaal heeft om te vertellen.

Dus loop je technologisch vooruit? Vaar je op het vertrouwen van klanten? Of blijken geduld en doorzettingsvermogen twee onbelichte, maar zeer belangrijke, kenmerken van wat jou helpt te groeien. Wij zorgen ervoor dat je opvalt in jouw markt.

De branding strategie is op die manier een bijzonder aspect van design en ontwikkeling. Daarna kunnen we je bijvoorbeeld helpen met een bedrijfslogo, websiteontwerp, nieuwe website en conversieoptimalisatie.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Broekmans  & van Poppel

Broekmans & van Poppel

214% stijging in transacties
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Eye Online heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee. Dank je wel Eye Online.

Met eye-online al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team. Thnx mannen

Wij ervaren Eyeonline als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op