Giga Schutting
De uitdaging

Nieuwe huisstijl en website voor een flexibele softwareleverancier

Bij onze digitale agency streven we ernaar om elk project tot een succes te maken door de essentie van het merk van onze klant te begrijpen en om te zetten in effectieve digitale ervaringen. Onlangs werkten we aan een uitdagend project voor Prequest, een leverancier van software voor facilitaire en vastgoedafdelingen. Prequest opereert vanuit een filosofie van Customer Intimacy, waarbij klantcontact en lange termijn relaties centraal staan. Ze zijn een kleine, flexibele organisatie met een sterk vangnet dankzij hun eigenaar/aandeelhouder TSS. Onze opdracht? Een nieuwe, moderne huisstijl creëren die de kernwaarden van Prequest belichaamt en een website ontwerpen die hun missie en aanbod duidelijk communiceert. Hier is hoe we het hebben aangepakt.

01
De oplossingen

Moderne huisstijl, die aansluit bij de kernwaarden van Prequest

We begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe visuele identiteit voor Prequest. Hun waarden, gericht op flexibiliteit, wendbaarheid en sterke klantrelaties, dienden als leidraad voor ons creatieve proces. We kozen voor een eigentijds kleurenpalet en strakke, professionele lettertypen die vertrouwen uitstralen. De nieuwe huisstijl weerspiegelt Prequest’s flexibiliteit en betrokkenheid bij hun klanten, terwijl het tegelijkertijd modern en herkenbaar is.

02
De oplossingen

De juiste uitstraling, met een frisse, duidelijke website

Met de nieuwe huisstijl als basis, hebben we een website ontworpen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Het doel was om een frisse uitstraling te creëren die de gebruikerservaring verbetert en de informatie over Prequest’s diensten duidelijk en overzichtelijk presenteert. We implementeerden een intuïtieve navigatiestructuur en zorgden ervoor dat de content eenvoudig te begrijpen is. De website straalt nu de professionaliteit en flexibiliteit van Prequest uit, terwijl het hun klantgerichte aanpak benadrukt.

03
Het resultaat

Groei van
organisch verkeer

Soon more information!

Ook een vergelijkbaar project?

Neem vrijblijvend contact op met Giovanni voor meer informatie.

Neem contact op

cases

Ontdek meer projecten

Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op