Héman Horecaverhuur
De uitdaging

Prequest.nl

Prequest: “Prequest is een leverancier van software ter ondersteuning van de afdelingen Facilitair en Huisvesting/Vastgoed. Wij handelen, conform de filosofie van onze eigenaar/aandeelhouder TSS, vanuit Customer Intimacy. Klantcontact en de lange termijn relatie staan centraal.

Prequest is een kleine organisatie met een sterk vangnet (lees: continuïteit is vanuit TSS geborgd). Klein zijn is daarmee in ons voordeel. Namelijk: Flexibel / wendbaar en korte lijntjes.”

01
De oplossingen

Moderne huisstijl, die aansluit bij de kernwaarden van Prequest

02
De oplossingen

De juiste uitstraling, met een frisse, duidelijke website

03
Het resultaat

Groei van
organisch verkeer

Door de SEO campagne van autosleuteloplocatie.nl zo breed mogelijk in te zetten zijn zo’n 3 tot 4 maanden na de start van de campagne de eerste resultaten te zien. Zoals in het overzicht aan de linkerzijde. Door ons te verdiepen in de vraag en het probleem van de klant hebben we hierop ingespeeld met gebruiksvriendelijke landingspagina’s, tips en blogs om zo tot een doeltreffende SEO campagne te komen.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

<p>Realisatie van <strong><br />
organische groei!</strong></p>
close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op