Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Oplossing

Slim algoritme om te adverteren

LinkedIn heeft bovendien een sterke algoritme dat relevante advertenties toont aan gebruikers, wat betekent dat u ervoor kunt zorgen dat jouw advertenties voor de juiste mensen zichtbaar zijn. LinkedIn adverteren kan dus een effectieve manier zijn om meer mensen bekend te maken met jouw bedrijf en wat je te bieden hebt.

Het algoritme om te adverteren op LinkedIn biedt allerlei mogelijkheden tot segmenteren en filteren. Je bepaalt daarmee helemaal zelf wie je bereikt, voor een zo effectief en efficiënt mogelijke advertentiecampagne.

Wij segmenteren jouw doelgroep bijvoorbeeld op basis van hun locatie. Dat kan per land, per provincie en zelfs op basis van ‘recente of permanente locaties’. Op die manier targetten we alleen gebruikers die de afgelopen tijd een bepaalde regio hebben bezocht of op een specifieke plek zijn geweest. Andersom kunnen we gebruikers uitsluiten, om zeker te weten dat jouw advertenties op LinkedIn alleen bereiken wie je daadwerkelijk voor ogen hebt.

De doelgroep kunnen we eventueel verder verfijnen, bijvoorbeeld op basis van een functie, bedrijfstak waarin iemand werkt of specifieke vaardigheden. Zo weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt, die precies past bij het aanbod dat je te bieden hebt.

02
Opties

Geschikt voor maar liefst 9 doelstellingen

LinkedIn adverteren biedt de mogelijkheid om allerlei doelstellingen te bereiken. Dus heb je een bepaald budget beschikbaar en ben je benieuwd wat we daarvoor kunnen realiseren? Wij adverteren op LinkedIn en realiseren bijvoorbeeld de volgende doelstellingen:

  • Meer naamsbekendheid
  • Nieuwe paginabezoekers op LinkedIn
  • Meer mensen op de website om data te verzamelen
  • Nieuwe websitebezoekers voor retargeting
  • Meer leads
  • Meer productverkoop
  • Groter bereik onder de doelgroep
  • Een verhoging van het engagement of interacties
  • Meer weergave van je content
03
Strategie

Adverteren op LinkedIn

Wij hebben veel ervaring met adverteren op LinkedIn, voor uiteenlopende klanten. Bovendien kunnen we de advertenties combineren met die op Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat en Pinterest.

Dus zoek je de beste manier om jouw zakelijke doelgroep te bereiken? Wij weten hoe je B2B-klanten interesseert, overtuigt en uiteindelijk converteert. Dat doen we via LinkedIn en via de andere socialmediakanalen waar ze actief zijn.

04
Aanpakken

LinkedIn adverteren: aan de slag

Wil je aan de slag met adverteren op LinkedIn of denk je breder na over social media adverteren? Wij vertellen je er graag meer over. Bovendien kunnen we LinkedIn en andere kanalen inzetten in combinatie met bedrijvenlijsten uit Leadinfo, zodat je nog sneller resultaat boekt.

Wil je meer weten over LinkedIn adverteren? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op