Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Gericht

Afgestemd op jouw doelstelling

Google Ads is geschikt voor een aantal verschillende doelstellingen. We zetten de zoekmachineadvertenties bijvoorbeeld in voor:

  • Meer verkeer naar de website
    Verleid meer bezoekers om jouw website te bezoeken. Breng interessante artikelen of belangrijke pagina’s onder de aandacht. Met Google Ads zorg je op heel korte termijn voor veel meer nieuwe bezoekers.
  • Meer leads die aanvragen doen
    Trek nieuwe leads aan en verleid ze online om een aanvraag te doen op jouw website. Richt je specifiek op bezoekers met een duidelijke koopintentie, om de kans op extra omzet zo groot mogelijk te maken.
  • Meer omzet in de webshop
    Genereer meer omzet in de webshop, met advertenties voor jouw meest populaire producten. Verschijn helemaal bovenaan de zoekresultaten om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te spreken.
02
Oplossing

Efficiënt en effectief adverteren

Google Ads biedt specifieke mogelijkheden om bijzonder efficiënt en effectief te adverteren. Wij meten telefoontjes, mailtjes, offerteaanvragen en webshopaankopen door klanten. Die data gebruiken we om de campagne(s) te optimaliseren aan de hand van jouw doelstelling(en).

We richten de campagne op potentiële klanten die op het punt staan om een aanvraag of een aankoop te doen. Dat garandeert de meest efficiënte campagne, waarbij je per klik betaalt voor nieuwe leads en andere bezoekers met een zo groot mogelijke kans op verkoop.

03
Servicegericht

Full-service: SEA van A tot Z

Kies voor ervaren specialisten in zoekmachineadverteren, die weten welke data er beschikbaar is en voorspelt wie er koopbereid is. Wij weten hoe we jouw campagne richten op bezoekers met een zo groot mogelijke kans op een aanvraag of aankoop.

En denk je na over Remarketing of Display advertising? Wij helpen je effectief te adverteren in zoekmachines, om jouw online bereik te vergroten en meer omzet te genereren.

 

Wil je meer weten over zoekmachineadverteren? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op