Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01

Bedrijfslogo

Het bedrijfslogo maakt de eerste indruk, dus die moet meteen goed zijn. Wij ontwerpen herkenbaar en professioneel, zodat je dubbel profiteert van een logo dat de aandacht trekt.

Laat een logo ontwerpen op basis van waar jij als bedrijf voor staat, de doelgroep die je bedient en dat wat je graag wilt overbrengen. Wij begeleiden je vanaf de eerste schets tot en met de oplevering voor digitale toepassingen en het drukwerk.

02

Brandingstrategie

Maak het verschil met een brandingstrategie die blijft hangen bij jouw klanten. Maak indruk met een goede impressie, die zowel herkenbaar, professioneel als bijvoorbeeld speels of uitgesproken oogt.

We stemmen alle elementen voor jouw branding vakkundig op elkaar af. Het resultaat is een professionele presentatie die de uitstraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

03

Websiteontwerp

Laat een nieuwe website ontwerpen of kies voor een fris herdesign van de bestaande website. Onze designers weten wat de aandacht trekt en hoe je bezoekers goed duidelijk maakt waar ze wat kunnen vinden.

We combineren fris, opvallend en aantrekkelijk design met een doordachte opzet die de aandacht op de juiste manier stuurt. Gecombineerd kies je voor een professioneel webdesign dat de basis legt voor soepele conversie en meer online omzet.

04

Websiteontwikkeling

Laat een professionele website ontwikkelen die er geweldig uitziet en precies werkt zoals bezoekers dat verwachten.

Onze ontwikkelaars houden alvast rekening met goede vindbaarheid, met korte laadtijden en een optimale gebruikservaring. Dat geldt voor de opbouw van de pagina’s, de onderlinge samenhang en bijvoorbeeld de indeling van het (hoofd)menu.

05

Conversieoptimalisatie

Staat de website of webshop en wil je daar meer uit halen? Met conversieoptimalisatie verhoog je de conversie, dus haal je meer omzet uit de huidige bezoekers. Wij converteren bezoekers naar klanten, zodat die (meer) online omzet opleveren.

Wij zetten de online experimenten voor je op, voeren (A/B)tests uit, analyseren de resultaten en adviseren je over beschikbare verbeteringen. Door de website stap voor stap te verbeteren weet jij zeker dat je altijd het meeste haalt uit de bezoekers die je ontvangt.

Wil je meer weten over design en ontwikkeling? Bel ons op telefoonnummer 085 877 0220, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op