Linkbuilding: meer online autoriteit

Links vanaf externe pagina’s naar jouw website werken als online aanbevelingen voor Google en andere zoekmachines. De relevantie en waarde van die links bepaalt hoeveel online autoriteit jij opbouwt.

We analyseren het huidige linkprofiel en bepalen welke relevante andere websites een waardevolle toevoeging kunnen bieden. Daarna scoren we de sterkste links, bijvoorbeeld vanaf nieuwswebsites en goed bezochte blogs. Hun hoge autoriteit en relevante garanderen een flinke boost voor de vindbaarheid van jouw website.

Content-optimalisatie: voor specifieke zoektermen

Sterke content maakt het verschil, zowel in geschreven vorm als met fotografie en video. Dankzij unieke, relevante en interessante content spreek je jouw doelgroep aan met een boodschap die bijdraagt aan het online succes dat je zoekt.

We analyseren de huidige vindbaarheid en bepalen welke zoektermen voor verbetering kunnen zorgen. Op basis daarvan schrijven we teksten die de vindbaarheid voor die termen verbeteren. Daarvoor gebruiken we clusters van relevante termen en synoniemen. Met de juiste density (dichtheid) in teksten, een goede opbouw in koppen en subkoppen en relevante verwijzingen zorgt dat voor content-optimalisatie die het verschil maakt.

Laten we beginnen

Ik wil meer leads

Ontvang meer leads door de optimale SEO strategie te gebruiken binnen jouw branche. Wij analyseren de huidige status van de site en kijken naar de concurrenten. Aan de hand hiervan maken wij een strategie die zorgt voor meer leads via organisch verkeer!

Ik wil meer aanvragen

Aanvragen ontvangen wilt iedereen natuurlijk. Maar het belangrijkste is dat deze aanvragen ook van goede kwaliteit zijn. Wij werken een plan van aanpak uit waarin de focus ligt op het krijgen van kwalitatieve aanvragen van jouw doelgroep. Vragen? Neem gerust eens contact op.

Ik wil meer naamsbekendheid

Naamsbekendheid is handig wanneer jouw bedrijf nieuw is, je een nieuwe doelgroep wilt aanspreken of als je simpelweg je omzet wilt verhogen. Naamsbekendheid genereren met SEO kan, maar hiervoor is bijvoorbeeld een campagne met display advertenties een stuk treffender.

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

Kom in contact

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken, of doe een SEO scan om te kijken hoe je site eraan toe is.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op