Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01

Google Ads

Google Ads is het advertentieprogramma van de zoekmachine voor de zoekresultaten. Je adverteert zeer gericht:

  • Voor een specifieke doelgroep
    Samen bepalen we de specifieke doelgroep(en) die je wilt bereiken. We kiezen op basis van geografie, demografie en gedragskenmerken de klanten die de beste kans op extra omzet bieden.
  • Op basis van belangrijke zoektermen
    Voor de belangrijkste zoektermen bepalen we waarop jij wilt adverteren. Vanuit een duidelijke koopintentie maken we jouw website of webshop zichtbaar bij gebruikers die specifiek daar naar zoeken.

Advertenties in de zoekresultaten van Google reken je af per klik. Dat is bijzonder effectief en efficiënt. Tegelijkertijd vraagt dat om een duidelijk en doordacht budget. Wij ontwikkelen Google Ads-strategieën met de juiste balans tussen impact en investeringen.

02

Remarketing

Remarketing (ook wel retargeting genoemd) is de beste manier om eerdere bezoekers op de website of in de webshop opnieuw te benaderen. Een gerichte beeld-, tekst- of videoadvertentie overtuigt hen alsnog om een aanvraag of aankoop te doen.

Gemiddeld converteert iets minder dan 2% van de bezoekers bij een eerste bezoek op de website. Dat betekent dat 98% zonder aanvraag of aankoop wegklikt. Met remarketing benaderen we die 98%, om hen alsnog te overtuigen om tot actie over te gaan.

We gebruiken de producten die zij al hebben bekeken, de informatie die zij zochten of andere relevante inzichten om tot een zo overtuigend mogelijke advertentie te komen. Dankzij remarketing heb je online altijd een tweede kans tot meer omzet.

03

Display advertising

Display advertising heet ook wel Banner advertising. Het zijn banner-advertenties die we tonen binnen een breed netwerk van populaire websites, zoals Nu.nl. Op die manier brengen we jouw website of webshop bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht. Dat doen we gericht, dus specifiek voor de doelgroep(en) die jij wilt bereiken.

04

Full-service: SEA van A tot Z

We zijn jouw full-service SEA-specialist. Dus denk je aan zoekmachine adverteren of specifiek aan Google Ads, Remarketing of Display adverteren? Wij adviseren je over de mogelijkheden en zetten de campagne voor je op. Vervolgens monitoren en meten we de resultaten, om bij te sturen als dat nodig is en zoveel mogelijk extra omzet voor je te genereren.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Lucon floors

Lucon floors

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Broekmans & van Poppel

Broekmans & van Poppel

482% stijging in conversies
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google
Link
Giga Schutting

Giga Schutting

Het creeëren van een functioneel bestel proces

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Abnormal heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee.

We hebben al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team die zorgt dat we goed scoren in de wondere wereld van het internet. Zowel met seo als met de sea en de socials scoren we goed. Denken mee en overleggen waar Read more

Wij ervaren Abnormal als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op