Meer informatie?

Laat je nummer achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.
Policy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
01
Oplossingen

Laat zien waar
jouw bedrijf
voor staat

Een sterk bedrijfslogo vertelt in één oogopslag waar je voor staat. De vorm, de kleur, het lettertype en alle andere keuzes dragen bij aan de professionaliteit die je wilt uitstralen.

Wij helpen je de juiste keuzes te maken, afgestemd op de doelgroep die je wilt bereiken. Dus ben je toe aan een nieuw logo? Of vormt het logo de basis voor de (nieuwe) huisstijl die je wilt laten ontwerpen? Wij zijn jouw specialist in design en ontwikkeling en gaan er graag voor je mee aan de slag.

02
Oplossingen

Digitaal
en voor drukwerk

Het logo voor jouw bedrijf kun je zowel digitaal als in print gebruiken. Plaats het logo op de website, gebruik dat in e-mails en druk het op briefpapier, enveloppen, flyers, brochures en al het andere drukwerk dat je laat maken.

Wij leveren je het logo op in de bestandsformaten die je daarvoor nodig hebt. Bovendien houden we rekening met een lichte én een donkere achtergrond. Zo weet je zeker dat je het bedrijfslogo dat je laat maken in alle situaties goed kunt gebruiken.

03
Oplossingen

Van schets tot
professioneel bedrijfslogo

Voordat we het bedrijfslogo ontwerpen gaan we met je in gesprek. Pas als we goed begrijpen waar jouw bedrijf voor staat, wie je wilt bereiken en wat je wilt overbrengen gaan we daarmee aan de slag. We kijken naar de concurrentie en jouw onderscheidend vermogen.

Vervolgens ontwerpen we de eerste paar schetsen. Dat zijn onze doordachte voorstellen, waarop we graag je feedback ontvangen. Aan de hand daarvan ontwerpen we het definitieve bedrijfslogo, voor een herkenbare en professionele uitstraling.

Laten we beginnen

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met een van onze experts en we bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Tevreden klanten
die u voor gingen

Link
GO Microdose

GO Microdose

Full Service Campagne: Van branding tot packaging tot online marketing
Link
Broekmans  & van Poppel

Broekmans & van Poppel

214% stijging in transacties
Link
Autosleutel op locatie

Autosleutel op locatie

1132% stijging in organische bezoekers binnen 1 jaar.
Link
Prequest

Prequest

Een platform waar alle diensten tot hun recht komen en een moderne huisstijl die aansluit aan hun kernwaarden.
Link
Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur

15.312% ROAS (Return On Ads Spent) met Sales Performance Max van Google

Onze klanten

4.7 Google reviews

Ze bieden een totaalpakket en hebben specialisten in huis op het gebied van ontwerp, bouw en het goed vindbaar maken van een website. Erg tevreden met hun Read more

Eye Online heeft ons vanaf nul in een hele korte tijd naar de topposities gebracht. Deze prestatie in een korte tijd op organisch vlak zorgt ervoor dat wij vandaag de dag het werk haast niet bij kunnen houden. Een aanrader voor iedereen die succesvol wil zijn. Wij maken het in ieder geval mee. Dank je wel Eye Online.

Met eye-online al meerdere jaren een heel goede samenwerking. Ze snappen het precies en maken je online wensen ook echt waar. Het is ons Eigen online marketing team. Thnx mannen

Wij ervaren Eyeonline als een fijne partner. Die altijd vlot en accuraat reageren.

Charles, Vloerverwarming Nederland B.V.

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op