Abnormal is een vooruitstrevend online marketingbureau dat resultaatgerichte marketingdiensten levert aan een diverse klantenkring. Onze focus ligt op zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads, Social media en andere online marketingkanalen. We streven ernaar onze klanten te helpen groeien en succes te behalen in de digitale wereld. Als Digital Marketeer bij Abnormal krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en je vaardigheden verder te ontwikkelen in een stimulerende omgeving met een team die de kneepjes van het vak goed beheerst, maar ook kennis heeft van websites en webshops.

Wie ben jij?

Als Digital Marketeer ben je verantwoordelijk voor het plannen, implementeren en optimaliseren van effectieve online marketingcampagnes voor onze klanten. Je werkt nauw samen met ons team van ervaren professionals om strategieën te ontwikkelen die gericht zijn op het vergroten van de online zichtbaarheid, het genereren van leads en het stimuleren van conversies. Of je nu Ads campagnebeheer of Social campagnebeheer onder handen hebt, jij hebt de vrijheid om creatief en resultaatgericht te werk te gaan. 

Hoe werken wij?

Al bijna 8 jaar lang zetten we ons als klein maar dynamisch team van online marketeers in voor het online succes van onze klanten. We hebben een gespecialiseerde afdeling voor SEO en Ads, waar we bedrijven uit diverse sectoren helpen hun digitale aanwezigheid te versterken.

Binnen ons team staat samenwerking centraal. We delen continu kennis en ervaringen, leren van elkaar, en springen bij waar nodig. Omdat we zelf ook websites ontwerpen, bouwen en onderhouden, krijg je de kans om nauw samen te werken met designers en developers. Zo tillen we samen de klantreis op de website naar een hoger niveau.

Daarnaast heerst er een fijne sfeer binnen het team. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsbudget. Als onderdeel van ons groeiende online marketingteam, word je omringd door collega’s die graag een stapje extra zetten. Sluit je aan bij ons en groei mee in een inspirerende en ondersteunende omgeving!

Wat ga je doen?

  • Ontwikkelen en implementeren van online marketingstrategieën voor onze klanten, voor Social media en Google Ads.
  • Beheren van Google Ads-campagnes, inclusief zoek-, display- en remarketingcampagnes, om de doelstellingen van de klant te behalen.
  • Creëren van hoogwaardige, geoptimaliseerde content voor websites en advertenties.
  • Monitoren en analyseren van campagneprestaties, met behulp van tools zoals Google Analytics, om waardevolle inzichten te verkrijgen en campagnes te optimaliseren.

Wat verwachten we van jou?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol bij een online marketingbureau of in-house team.
  • Expertise in Social of Google Ads, beide is een pré.
  • Ervaring met het beheren van Google Ads-campagnes en het behalen van meetbare resultaten.
  • Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om data te interpreteren en te rapporteren aan klanten.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te werken in een teamomgeving.
  • Positieve houding en leergierig voor nieuwe kansen die op je pad komen.

Bij Abnormal zijn we op zoek naar talent dat ervaring heeft met Google Ads en/of Social Ads. Of je nu een expert bent in één van beide of uitblinkt in beide, wij zijn geïnteresseerd in jouw vaardigheden. We begrijpen dat er altijd ruimte is voor ontwikkeling en zijn bereid om in jouw groei te investeren. Ben je gepassioneerd over digitale marketing en klaar om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan.

Wat bieden we jou?

  • Een gezellige werkplek in Amsterdam op de Joop Geesinkweg 601.
  • Hybride werken – 3 dagen op kantoor
  • Een team met ervaren marketeers die graag hun kennis met je delen, maar ook open staan om te leren van jouw ervaringen.
  • Een fulltime dienstverband voor €2500-€4000 per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • 24 vakantiedagen.
  • Een lunchroom met lekkere broodjes.
  • Een gevulde koelkast.
  • €1000 persoonlijk ontwikkelbudget per jaar.

Verder is er een goede sfeer in het team, krijg je een budget om jezelf te ontwikkelen en word je onderdeel van een groeiend online marketingteam die graag een stapje extra zet.

Solliciteer nu!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over deze vacature?

Denk jij een toevoeging te zijn aan ons team? We gaan dan graag een keer met je in gesprek, ook als de vacature niet direct helemaal op jouw skills aansluit.

Neem contact op

close
helpen
KlantenserviceHi, kan ik je helpen?

We zijn bereikbaar op